Használati feltételek

Kérjük olvassák el figyelmesen az alábbiakat, mielőtt rendelnének a ganesacatering.ro oldalról!
Ezen weboldalon leadott rendelelések esetén beleegyezésüket adják az itt leírt “Használati feltételek” betartására.

1. Rendelések

A korzoirishpub.ro oldalon árúsított termékek kizárólag személyes felhasználásra vannak szánva, így Ön garantálja, hogy nem teszi viszonteladás tárgyává.
Vizsgálja meg a rendelés előtt, hogy a kiválasztott termékek minden szempontból megfelelnek Önnek.
Rendelés esetén be lehet regisztrálni az oldalra, egy jobb és gyorsabb kiszolgálás érdekében. A regisztrálás nem szükséges a rendelések leadásához. A regisztrálás lehetővé teszi, hogy újabb rendelések leadásánál ne kelljen újra kitölteni az űrlapot az Ön szállítási adataival, így időt spórolhat meg.
Igyekszünk minden ésszerű lehetőséget elkövetni az Ön rendelései adatainak megőrzésére.
Nem vállalunk semmiféle felelőséget bármilyen Önt ért veszteségekben, ha egy harmadik személy hozzájut jogtalanul az Ön által a weboldalon történő leadott adatokhoz.
Minden leadott rendelés a következő feltételekhez van kötve: 1 a termék raktáron való létezése , 2 a kisszállítási lehetőség, 3 a rendelés általunk való elfogadása.
Miután megkaptuk rendelését leellenőrizzük a készletet és a szállítás lehetőségét majd egy telefonhívásban jelezzük, hogy végre tudjuk-e hajtani a rendelést vagy nem, és ha igen,  mennyi időn belül.

2 Fizetés

Kérjük, hogy figyelmesen és helyesen adják meg rendelésüket és szállítási adataikat. És nézzék meg a rendelés leadása előtt, hogy rendelkeznek-e a szükséges pénzmennyiséggel.

Az oldalon kiírt árak helyesek a listázás pillanatában. Ennek ellenére fenntartjuk a jogot a jövőbeni megváltoztatásukra.
Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket Szentgyörgy területén. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk a kilistázott termékeket.

A fizetés készpénzben történik a rendelés átvételekor.

3 Szállítás

A kiszállítás ideje hozzávetőleges és változhat. A rendelést az Ön által megadott címre szállítjuk, amit a rendelésnél ad meg.

4 Egyéb feltételek, korlátozások

Előre is elnézésüket kérjük az esetlegesen fellépő hibákért, kihagyásokért. Bár megteszünk minden lehetséges lépést az oldal biztonságos műkődésére, nem tudjuk garantálni , hogy az oldal működése hibák nélküli lesz. Így nem vállalunk felelőséget esetleges késésekért, kihagyásokért, adatok elvesztéséért,vírusokért vagy más romboló programokért ami a számítógépüket érheti az oldalunkról.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor változtassunk ezen Használati Feltételek-en, semmilyen előzetes bejelentés nélkül.