Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

Az alábbi dokumentum bemutatja az   Kft. adatkezelési irányelveit, amelyek érvényesek ezen weboldalon (korzoirishpub.ro), a cég minden adatkezeléssel kapcsolatos tevékenységére .
Az “Adatkezelési tájékoztató” teljes mértékben összhangban van az adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak.

1. Az adatkezelő adatai

 Molnar Istvan KFT
Gróf Mikó Imre  utca , 1 szám , Sepsiszentgyörgy ,Kovászna megye
Cégjegyzékszám:  J14/785/1992
CUI: RO 2968870
Telefon: 0367-409830
Mobil: 0755-741111
Email: contact@korzoirishpub.ro
Weblap: korzoirishpub.ro

2. A kezelt adatok köre, célja

2.1. A korzoirishpub.ro látogatói
A kezelt adatok: dátum és időpont, a megnyitott oldalak, IP cím, a látogató számítógép beállításaival kapcsolatos adatok (mint pl. böngésző, operációs rendszer, képernyőfelbontás), a forrás oldal, ahonnan átkattintott a weblapra.
Az adatkezelés célja: a honlap zavartalan működésének biztosítása, a visszaélések megakadályozása.
A Google Analytics szolgáltatás biztosítja a weblapok látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását. A mérési adatok kezeléséről az alábbi címen található bővebb tájékoztató: http://www.google.com/analytics

2.2. Látogatók feliratkozása
Az korzoirishpub.ro weblapon történő feliratkozás esetén az alábbi adatokat rögzítjük: név, e-mail cím, telefonszám, feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe.
Az adatkezelés célja: a rendelői felület könnyebb, gyorsabb használata, hírlevél küldés marketing célzattal, a feliratkozó számára releváns tartalommal, a hírlevél feliratkozók tájékoztatása a legújabb akcióinkról és menünkről. A hírlevél küldés csak az önök külön beleegyezésével történnek, és bármikor le lehet iratkozni róluk a következő email címen: contact@korzoirishpub.ro.

3. Az érintett jogai

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését az adatkezelő elérhetőségein.